La Delegació Territorial de Lleida del COPC commemora el Dia de la Salut Mental amb un cinefòrum

02-10-2020   |  Barcelona

L’esdeveniment, gratuït per a col·legiats i col·legiades, serà proper 10 d’octubre i projectarà «Un amigo extraordinario».

La Delegació Territorial de Lleida del COPC ha organitzat un cinefòrum per commemorar el Dia de la Salut Mental, el proper dia 10 d’octubre a les 19.30h, a l’Screenbox Lleida (abans Espai Funàtic, c. Pi i Maragall, 26. Lleida). L’esdeveniment, al qual s’hi convida tots els col·legiats i col·legiades, tindrà una primera part en què es projectarà la pel·lícula Un amigo extraordinario i una segona part de col·loqui, en què s’espera l’aportació de totes les persones assistents.

El debat que començarà després de la projecció de la pel·lícula comptarà amb la presència del Sr. Òscar Castan i de la Sra. Gemma Gallart, membres de la Junta Rectora de la Delegació de Lleida del COPC, la Sra. Eva Barta, membre de la Junta de Salut Mental Catalunya i presidenta de Salut Mental Ponent -de 2013 a 2020- i el Sr. Òscar Sánchez, director de teatre i de cinema.

L'entrada és gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades prèvia inscripció telefònica al 973 230 437, per what’s app al 628 432 073 o al correu electrònic copc.ll@copc.cat. Reserveu-vos-hi una plaça, perquè l’aforament és limitat.

Una breu sinopsi de la pel·lícula Un amigo extraordinario (A beautiful day in the neighborhood) us pot orientar dels possibles temes sobre els quals es parlarà: Mr. Rogers (Tom Hanks) protagonitza una història sobre la bondat triomfant per damunt del cinisme, basada en la història real de l’amistat entre Fred Rogers i el periodista Tom Junod, a qui se li assigna escriure el seu perfil; amb el temps, supera el seu escepticisme inicial aprenent sobre la bondat, l’amor i el perdó gràcies al veí més estimat d’Amèrica.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC