La Delegació de Lleida del COPC lliura els premis 'El traç de la psicologia'

24-02-2021   |  Lleida

Les il·lustracions estan exposades a la seu de la Delegació del Col·legi, on poden ser visitades.

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya han lliurat els premis del concurs 'El traç de la psicologia' als seus tres guanyadors en un acte a la seu de la Delegació. El concurs, que té l’objectiu de contribuir a visibilitzar i compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període d’emergència sanitària a causa de la COVID-19, va lliurar el primer premi a Antonieta Piñol, el segon premi a Núria Simón i el tercer premi a Rubén Guillén.

El concurs ha facilitat, a través de la manifestació artística, l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions, i ha generat un conjunt d’obres artístiques que ara s’exposen a la Delegació. Les tres obres premiades i altres obres seleccionades es poden visitar en horari d’obertura de les instal·lacions, de 9 a 13 h i de 17 a 20 h, fins a finals d'abril.

Han participat a El traç de la psicologia -a més de l’organitzador, el Col·legi Oficial de Psicologia de les terres de Lleida- els altres col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi de Pedagogs (COPEC), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes.

L’any 2021 es convocarà la següent edició del concurs, esperem la vostra participació.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC