El cicle la Psicoteràpia a debat proposa una nova sessió per analitzar l’eclecticisme i la integració en psicoteràpia

04-11-2020   |  Barcelona

La formació és a distància, el proper 23 de novembre, amb els ponents Guillem Feixas, catedràtic de la Facultat de Psicologia a la UB, i Rafael Penadés, Dr. en psicologia i investigador.

El cicle Psicoteràpia a debat proposa una nova etapa en la progressiva anàlisi integral, tant des de la investigació com de la pràctica clínica, de la psicoteràpia. En la propera sessió del 23 de novembre, els ponents debatran sobre l’eclecticisme i la integració de tècniques i models de les diferents aproximacions a la psicoteràpia. Els experts als quals s’encarrega l’anàlisi són Guillem Feixas, catedràtic de la Facultat de Psicologia a la UB, i Rafael Penadés, Dr. en psicologia i investigador.

Val a dir que aquest webinar va precedit de dues sessions ja realitzades que van ser conduïdes l'una per Lluís Botella, Dr. en Psicologia i especialista en psicologia clínica i psicoteràpia i l'altra, pel Dr. Valentín Escudero, professor de la Universidad de A Coruña i director de la UIICF. Aprofundint en la sessió que ens ocupa, destaquem que es desenvoluparà una reflexió sobre la complexitat de la pràctica clínica i s’aclariran conceptes rellevants al voltant de la integració de tècniques i models i s’analitzarà el significat de l'eclecticisme en psicoteràpia i quines són les possibilitats d’integració.
 
Per a més informació sobre l’horari, continguts o perfil dels ponents podeu consultar l’enllaç a l’apartat de formació del web, en el qual podreu inscriure-us a l’activitat de forma gratuïta. Una vegada feta la incripció és recomanable consultar el procediment a seguir per tal que el dia i hora indicats pugueu seguir la sessió fàcilment i sense cap tipus de contratemps.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC