Les Jornades Mindfulness i compassió “Abordatges pràctics des de l'adolescència i la joventut” volen promoure aspectes protectors de la salut mental en joves i adolescents

23-09-2021   |  Lleida

Cada dijous, del 21 d’octubre al 18 de novembre, mindfulness per treballar una dimensió de la salut mental en l’adolescència.

Les Jornades Mindfulness i compassió “Abordatges pràctics des de l'adolescència i la joventut” tindran lloc cada dijous, del 21 d’octubre al 18 de novembre, per desenvolupar aspectes protectors de la salut mental en joves i adolescents. Les sessions seran en línia, de 18.30 a 20.30, a càrrec dels psicòlegs Dr. Carlos García, Dr. Christopher T. Willard, Mariló Gascón i Victor H. Fabris.

Els objectius de les jornades són desenvolupar el concepte de criança conscient, com una manera d'acompanyar els desafiaments d'aquesta etapa vital; donar eines a institucions educatives davant de situacions de crisi emocionals o desregulació emocional; presentar el concepte de comunicació no violenta, i donar pautes per al mindfulness i la compassió en la neurodiversitat (TEA). Per desenvolupar els objectius, les jornades programen 6 sessions temàtiques amb experts i expertes.

Tota la informació de la Jornada, organitzada per la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, com el currículum dels ponents, el preu, la temàtica de cada sessió o el formulari d’inscripció és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC