El V Congreso Nacional de Psicología Virtual i International Symposium on Public Health Psychology us espera del 9 a l'11 de juliol

16-02-2021   |  Barcelona

[Ampliació del termini fins el 15 de març] L'esdeveniment és virtual, i espera les vostres propostes de participació fins el dia 1 de març.

El 2021 és l’any del V Congreso Nacional de Psicología Virtual (CNP2021 Virtual) i International Symposium on Public Health Psychology que organitza la Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología (Psicofundación) y el Consejo General de la Psicología de España (COP). El Congrés se celebrarà de manera virtual del 9 a l’11 de juliol de 2021, i compta amb la participació d'un important nombre de conferenciants convidats que tractaran temes de rigorosa actualitat, entre els quals cal esmentar el paper de la psicologia en temps de pandèmia, la psicologia en la salut pública en l'era COVID-19, com millorar la comunicació de la informació sobre riscos mèdics i salut, el comportament com a determinant de la salut, l'actualització en trastorns de la conducta alimentària i l'impacte del policonsum de drogues, entre d'altres.

El degà del COPC, el Dr. Mattioli, és membre del comitè organitzador del Congrés, i diversos psicòlegs i psicòlogues del COPC formen part del comitè científic. Tota la resta de col·legiats i col·legiades estan convidats a participar-hi, ja sigui mitjançant una comunicació, un pòster o un simpòsium. El termini màxim de presentació és l’1 de març. Més enllà, només s’hi podrà participar assistint-hi, amb un preu especial si es tramita la inscripció abans del 30 d’abril.

Tota la informació del Congreso, el programa, els conferenciants, les inscripcions, els preus, etc. és en aquest enllaç www.cnp2021.es al web del gran esdeveniment del COP per a l’any 2021. Consulta’l!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC