El COPC programa el Postgrau en Teràpia Psicomotriu per al proper curs 21-22

14-04-2021   |  Barcelona

Intervencions en els cicles vitals és semipresencial, de 30 ECTS i comença les classes a l’octubre sota la coordinació del Dr. Joaquim Serrabona i la psicòloga psicomotricista Noelia Muriel.

L’abordatge psicomotriu, té un marc competencial d'actuació que requereix una especialització per poder exercir en els diferents centres i en els diferents àmbits. Els professionals que hi exerceixen necessiten els coneixements necessaris adquirits, però també un desenvolupament competencial necessari per  donar resposta a les diferents demandes i necessitats que se li puguin presentar en l'exercici de la seva professió.

Per aquest motiu, el COPC ha desenvolupat el Postgrau en Teràpia Psicomotriu Intervencions en els cicles vitals per al curs 2021-2022. El postgrau qualifica per intervenir amb teràpia psicomotriu, amb plena competència professional, gràcies al treball en tres camps interrelacionats: el pràctic, el teòric i el personal. El curs dona especial rellevància a la formació pràctica, a través de la qual s’articulen les altres formacions.

El Postgrau en Teràpia Psicomotriu Intervencions en els cicles vitals comença a l’octubre de 2021 i acaba al juny de 2022, amb una programació de 30 ECTS, i s’ha dissenyat en format semipresencial sota la coordinació del Dr. Joaquim Serrabona -psicòleg clínic, terapeuta familiar i psicomotricista- i la psicòloga sanitària i psicomotricista Noelia Muriel. L’objectiu principal del curs és aprofundir en el coneixement del subjecte i de la seva expressivitat psicomotriu, recollint  aportacions  de  diverses  disciplines, per promoure la construcció  d’estratègies i recursos per a la intervenció terapèutica psicomotriu.

Per a més informació sobre el professorat pots prémer aquest enllaç al díptic del postgrau o fer clic sobre aquest enllaç a l’apartat de formació, on s’actualitza tota la informació disponible.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC