El COPC ofereix un nou servei de supervisions clíniques

12-05-2021   |  Imatge de freepik   |  Barcelona

El servei està destinat a tots els col·legiats i col·legiades que dediquen la seva activitat professional a l’àmbit d’intervenció clínic o sanitari i disposen de menys de cinc anys de col·legiació.

Des del COPC i la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, en col·laboració amb els departaments de Seccions i de Desenvolupament Professional, s’ha impulsat el projecte de supervisió per a casos clínics a través de supervisors i supervisores amb diferents línies de treball i preus institucionals. El nou servei ja disposa d’un equip de supervisores i supervisors de diferents zones geogràfiques d’orientació psicoanalítica, i pròximament també disposarà de supervisors de l’orientació cognitivoconductual i sistèmica.

Les persones col·legiades que tinguin menys de 5 anys de col·legiació i siguin membres de la secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, podran sol·licitar el servei a la coordinadora de Seccions, emplenant el següent formulari: Sol·licitud servei supervisió clínicaLes persones interessades que no formin part de la Secció i estiguin interessades a formar-ne part, s’hi poden inscriure directament des de la pàgina de la Secció al web del COPC, prèvia identificació com a persona col·legiada.

Per a tots aquells professionals que tenen més de 5 anys de col·legiació, i cerquin una supervisió clínica, podran també consultar la llista de supervisors i supervisores a través del directori professional i contactar amb els i les professionals directament per sol·licitar el servei a un preu que es pactarà entre supervisor o supervisora i persona col·legiada. A partir del 17 de maig, els podran consultar a través del desplegable d’Acreditacions del cercador del Directori professional  del COPC.

Si vols participar com a supervisor o supervisora d’orientació cognitivoconductual i sistèmica, el procés de selecció encara està obert i podràs accedir a la borsa de treball del COPC per conèixer els requisits necessaris i gestionar la teva inscripció a l’oferta clicant l'enllaç a la Borsa de treball del COPC.

Davant qualsevol consulta, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu ocupacio@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC