Les persones menors de 60 anys que van ser vacunades amb primera dosi d’AstraZeneca ja poden demanar cita per completar la seva pauta de vacunació

25-05-2021   |  Barcelona

L’opció recomanada pel Ministerio és rebre una segona dosi de la vacuna de Pfizer, però les persones que ho prefereixin poden sol·licitar AZ.

A partir de la tarda del 25 de maig, les persones menors de 60 anys que van ser vacunades amb una primera dosi d’AstraZeneca ja poden completar la seva pauta de vacunació. Com en la resta de grups de persones, només cal que premin aquest enllaç al canal salut del Departament de Salut i demanar cita per rebre la segona dosi de la vacuna.

El Ministerio de Sanidad va recomanar a les persones que van rebre la primera d’AstraZeneca de rebre la segona dosi de Pfizer, raó per la qual aquesta serà l’opció per defecte que s’administrarà.

No obstant això, la previsió del Ministerio permet la ciutadania escollir completar la seva vacunació amb una segona dosi d’AstraZeneca. Les persones que així ho prefereixin, només cal que ho indiquin en el moment d’arribar al punt de vacunació on hagin triat la cita i signar un consentiment informat per tal de rebre A-Z. Podeu descarregar el consentiment en el següent enllaç:

La convocatòria es farà a través d'SMS entre les 12 i 16 setmanes posteriors a la primera dosi rebuda. Igualment, també es pot demanar dia i hora a http://vacunacovidsalut.cat sense necessitat d'haver rebut l'SMS.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

El Departament de Salut recomana que no es traspassin les 16 setmanes des de la primera dosi en el moment de rebre la segona dosi: tingueu-ho en compte a l’hora de demanar de triar cita. Per últim, cal tenir en compte que –com és habitual- s’anirà actualitzant l’oferta de cites prèvies als punts de vacunació a mesura que vagin rebent vacunes per administrar.
  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC