La Psicoxarxa Solidària del COPC rep un any més el Segell Làbora

17-06-2021   |  Barcelona

En reconeixement per vetllar per la igualtat d'oportunitats de la ciutadania de Barcelona.

La Psicoxarxa Solidària, el projecte creat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) per donar assistència psicològica a les persones amb pocs o cap recurs econòmic, ha tornat a rebre el segell Làbora, per “vetllar per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona”.

Només durant el 2020, aquest projecte solidari va atendre 246 sol·licituds d’atenció psicològica a tots els territoris, el 56% de les quals procedien del formulari web i el 32% d’usuaris van ser derivats d’entitats col·laboradores, com ara Làbora. El 12% restant van ser sol·licituds del telèfon d’atenció psicològica d’emergència que el COPC va posa en marxa durant la pandèmia de COVID-19.


El programa Làbora, impulsat per l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), i dissenyat i gestionat en col·laboració amb ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja, a part d’una entitat col·laboradora del COPC, és una iniciativa que ofereix a les empreses l’oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat social i, alhora, cobrir vacants professionals ajustades a les seves necessitats. El seu objectiu és aconseguir una Barcelona més justa i inclusiva gràcies a la cooperació i el treball en xarxa entre l’Ajuntament, les entitats socials i el teixit empresarial de la ciutat. 

L'equip de la Psicoxarxa Solidària del COPC, coordinat per Dolors Liria, reb amb molt d'orgull aquesta distinció i seguirà treballant per continuar ajudant a acostar-nos a aquest objectiu social.

Per això, si:


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC