Consulta el Programa d'activitats formatives del teu àmbit de treball o d'un altre camp específic

29-07-2021   |  Barcelona

El programa d'activitats de cada Secció professional del COPC, ja a les teves mans.

 

Els col·legiats i col·legiades treballen en àmbits professionals molt diversos. Per aquest motiu, i perquè tenen preferències diferents, el Departament de Formació i les seccions del Col·legi programen una oferta formativa especialitzada i experta en tots els camps de la psicologia. Com a resultat, us presentem el programa d'activitats formatives de cada secció, només amb les seves activitats, per tal que pugueu tenir sempre a mà les formacions de l'àmbit de cadascú.

Prem damunt del nom de la Secció i podràs consultar totes les activitats que ha programat durant la tardor, de setembre a desembre de 2021:

Totes les formacions del trimestre segueixen dissenyant-se exclusivament a distància, recordeu que els apartats corresponents a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona fan referència a la seu organitzadora, no a lloc on es realitzarà la formació, ja que totes les formacions són en línia.

D'altra banda, el Departament de Formació ha actualitzat el Programa General de totes les activitats formatives de tardor. En aquesta versió actualitzada, podeu consultar el nom de nous ponents i algunes noves activitats. Ara que venen les vacances, aprofiteu la tranquil·litat per consultar el programa i reserva't els dies per fer les formacions que més t'interessen.

 

 

Esperem que gaudiu del pla de formació del COPC: com sempre, de i per a psicòlegs i psicòlogues. Si vols inscriure’t en una activitat en línia i encara no ho has fer mai, cal tenir en compte que el procés canvia una mica respecte les activitats presencials: prem aquí, te l'expliquem pas a pas, i et resoldrem els dubtes i incidències més freqüents durant el procés d'inscripció.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC