Ja disponibles el programa complet del PSICURT i la reserva d'entrades gratuïtes!

08-09-2021   |  Barcelona

A www.psicurt.com trobareu totes les novetats sobre la sisena edició del festival de curtmetratges sobre salut mental que arrenca el 7 d'octubre.

Falta menys d'un mes per l'inici de la VI edició del festival de curtmetratges sobre salut Mental PSICURT, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Tarragona, que se celebrarà a Tarragona i Reus del 7 al 10 d'octubre de 2021.  I ja és possible consultar el seu programa complet, en el qual trobem l'horari de totes les projeccions, els membres del jurat, l'horari i el tema de la Masterclass d'enguany -Aixecar un curtmetratge amb els teus propis mitjans- i les activitats complementàries que se celebraran uns pocs dies després del festival.
 
Tal com consta al programa, la inauguració se celebrarà el 7 d'octubre a les 18.30 h al Teatre Bartrina de Reus i comptarà amb la intervenció de Jaume Descarrega, referent de la Comissió de cultura i membre de la Junta de Govern del COPC; Guillermo Mattioli, degà del COPC; i representants de l'Ajuntament de Reus, de l'Ajuntament de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya. I la cerimònia de cloenda, amb el corresponent lliurament dels premis, se celebrarà a l'Antiga Audiència de Tarragona el dia 10 d'octubre a les 18.30 h de la mà del reconegut periodista tarragoní Ricard Lahoz.
 
Per altra banda, ja es pot reservar entrades a la pàgina web del festival, de forma totalment gratuïta i triant a quin passi de quina ciutat volem assistir.
 
Des de l'organització recorden que l'aforament és limitat per a totes les sessions, que es garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat anti-Covid i que, per segon any, els espectadors i espectadores podran votar els curtmetratges telemàticament, des del seu mòbil, mitjançant un codi QR.
 
Us hi esperem amb els millor curts sobre salut mental de l'any!
 
 
 
 
 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC