Nou Programa d'activitats formatives del COPC: de setembre a desembre de 2017

01-09-2017   |  Barcelona

La revista amb totes les activitats formatives per al darrer quadrimestre de 2017, a disposició dels col·legiats i col·legiades en format digital al web del COPC

Ja teniu a la vostra disposició el Programa d'activitats formatives de setembre a desembre de 2017, amb totes les activitats programades per l’últim quadrimestre de l'any. 

Com sempre, les activitats formatives dissenyades per les seccions i grups de treball del COPC estan concebudes per satisfer les necessitats específiques que tenen els professionals de la psicologia en cadascun dels àmbits. Així doncs, les activitats que el programa recull són pensades per i per a psicòlegs i psicòlogues: aprofiteu-les!

La versió en paper del programa estarà disponible a partir del primer de setembre, a la seu i a totes les delegacions del COPC, per a tots els col·legiats i col·legiades que s'hi acostin i recullin el seu exemplar.

Podeu consultar i descarregar el PDF del programa vigent, com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina i en aquest enllaç.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC