La Delegació de Girona del COPC participa a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental amb la taula “Vivències inusuals des de l’experiència. Les veus que cal escoltar”

28-09-2017   |  Girona

La Delegació de Girona del COPC es suma als diversos actes impulsats per Salut Mental Catalunya i l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb el suport de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Drissa i la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, la Delegació de Girona del COPC organitza una taula rodona oberta als col·legiats/ades i a la ciutadania per contribuir a la divulgació de la salut mental. Serà el proper dijous 5 d’octubre, a la seu de la delegació. 

La xerrada, amb el nom de “Vivències inusuals des de l’experiència. Les veus que cal escoltar”, versarà sobre les al·lucinacions auditives i comptarà amb la participació de Susana Romero Palomino, psicòloga clínica; Dra. Maria del Mar Bosch Vila, psiquiatra i infermera; Martha Marcenaro Falciola, escoltadora de veus, i Marc Puncernau Nus, familiar.

A banda, es farà la presentació del projecte pioner a la Xarxa de Salut Mental, amb l'experiència de la coordinadora del grup d’escoltadors de veus de l’IAS. Aquest enfocament i línia de treball presenten novetats en la terapèutica per a persones que viuen aquest tipus d’experiències.

La Delegació de Girona es suma, així, al programa d’actes impulsats per Salut Mental Catalunya i l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb el suport de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Drissa i la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines.

En els documents adjunts a la notícia podeu consultar la invitació a la taula rodona “Vivències inusuals des de l’experiència. Les veus que cal escoltar” i el programa complet d’activitats del Dia Mundial de la Salut Mental.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC