32a Edició del Programa FOCAD del Consejo General de la Psicología de España

03-01-2017   |  Barcelona

El FOCAD programa cursos en mediació, xarxes socials i violència de gènere

Des de fa ja 32 edicions, el Consejo General de la Psicología de España articula un Programa de Formació Continuada a Distància (FOCAD) en Psicologia, la finalitat del qual és promoure l'actualització cientificoprofessional dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats en diferents camps de la intervenció psicològica (psicologia clínica i de la salut, psicologia educativa, psicologia del treball, les organitzacions i els recursos humans, psicologia de la intervenció social, etc.).

El Programa FOCAD consisteix a demostrar els coneixements sobre els diversos materials educatius proposats, elaborats per prestigiosos psicòlegs i psicòlogues acadèmics i professionals, a través de qüestionaris d'avaluació. Els psicòlegs i les psicòlogues que superin cada avaluació obtindran el corresponent certificat. Cada curs té una certificació de 20 hores, equivalents a 2 crèdits.
 
Els 3 cursos d'aquesta trenta-dosena edició, estaran disponibles des del dia 1 gener 2017 fins al 31 de març. Els materials per seguir-los es poden descarregar i imprimir a través de la pàgina web oficial del FOCAD, prèvia identificació mitjançant la clau personalitzada (número de col·legiat/ada i NIF), tal com s'indica en l'espai d'ajuda del web. Les temàtiques dels cursos de la present edició són:
 
La Mediació en Psicologia, elaborat per María Del Rocío Gómez Bell (psicòloga forense dels jutjats de vigilància penitenciària de Madrid i psicòloga forense experta del Tribunal Penal Internacional de la Haia (ONU)), i Irene María Domínguez Gómez (psicòloga experta en programes psicològics en contextos educatius. Lloc de Treball: Programa de Mediació a l'IES Gran Capitán de Madrid).

Les xarxes socials en la Intervenció Comunitària, elaborat per Isidre Maya Jariego i Daniel Holgado Ramos. Laboratori de Xarxes Personals i Comunitats. Universitat de Sevilla.

Tractament grupal dels homes condemnats per un delicte de violència de gènere, elaborat per Santiago Boira Sarto (Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Professor de la Facultat de Ciències Socials i del Treball de la Universitat de Saragossa), i Pablo Carbajosa Vicente (Psicòleg especialista en Psicologia Clínica. Assessor en violència de gènere. Pràctica privada).
 
Els qüestionaris d'avaluació es podran contestar des del proper 16 de gener fins al 31 març 2017.
  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC