Si no pot veure correctament el butlletí, cliqui aquí

InfoCOPC Lleida especial jornada 10 de desembre de 2021

El 10 de desembre t’espera la II Jornada temàtica del COPC de la Delegació Territorial de Lleida Una aproximació a l’abús sexual infantil. La veu dels testimonis

Organitzada per la DT de Lleida i la Comissió de Cultura del COPC programa una taula rodona i un teatrefòrum amb l’obra Serà el nostre secret.

Què explica l'obra de teatre verbatim Serà el nostre secret?

Portarà damunt l'escenari l'abús sexual infantil, basant-se en  la vivència real de víctimes d'aquestes situacions. Si en voleu saber més, premeu aquí. 

Demà, 10 de desembre, la Delegació Territorial de Lleida estarà tancada en motiu de la II Jornada Temàtica del COPC

Podeu contactar amb nosaltres al 973 230 437 i al 628 432 037.
Perdoneu les molèsties. 

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya Delegació de Lleida

C/ Acadèmia, 14 4t
25002 Lleida
Tfno: 973 230 437
copc.ll@copc.cat - https://arxiu.copc.cat/

Desitjo donar-me de baixa del butlletí
Si no pot veure correctament el butlletí, cliqui aquí

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), us informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, recollides de la persona interessada, seran tractades sota la responsabilitat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya per gestionar la subscripció a les comunicacions electròniques pròpies, i es conservaran mentre no es doni de baixa del servei. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les vostres dades, i els de limitació i oposició al seu tractament, dirigint-se a c/ Rocafort, 129 – 08015, Barcelona (Barcelona) o enviant un missatge al correu electrònic a lopd@copc.cat. Si considereu que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podreu presentar una reclamació davant l’autoritat de control a https://apdcat.gencat.cat/ca/inici/index.html o del delegat de protecció de dades del COPC, al correu electrònic dpo@copc.cat.

PUBLICITAT: En compliment del que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), si no desitgeu rebre més informació sobre els productes i/o serveis del COPC, podeu donar-vos-en de baixa o escollir quin tipus d'informació voleu rebre del COPC prement aquest enllaç.