Servei de suport psicològic per als professionals sanitaris en situació d'aïllament que presenten malestar emocional

08-03-2017   |  Barcelona

La Fundació Galatea rebrà, acollirà i adreçarà als professionals en situació de confinament preventiu o bé per contagi que experimentin patiment emocional.

El COPC promou entre els seus col·legiats i col·legiades el compliment dels deures ètics en la cura de la salut dels pacients i clients, però també en la prevenció i la cura de la seva pròpia salut. D’aquesta manera, el COPC garanteix la professionalitat dels seus col·legiats i col·legiades i la qualitat de l’atenció a la ciutadania.
 
El col·legi col·labora amb la Fundació Galatea, centre de referència a Espanya per a l’atenció i la promoció de la salut dels professionals sanitaris, en el desenvolupament del Servei de Suport Emocional als Professionals de la Salut (SEPS). És per això que, degut a la situació d'alarma decretada pel govern espanyol a causa del Covid-19, s'ha habilitat un servei de telesuport psicològic (via telefònica i/o videoconferència) per als professionals de la salut, entre ells psicòlegs i psicòlogues, en situació d'aïllament que presenten malestar emocional.
 
La via d'accés continuarà sent la Unitat d'Acollida de la Fundació Galatea. Aquesta Unitat, rebrà, acollirà i adreçarà al professional en situació de patiment emocional als diferents experts de la Fundació Galatea que, en el termini més breu possible, connectaran per telèfon o videoconferència. El nombre d'intervencions serà a criteri del facultatiu.
 
En cas que necessitar el servei, podeu contactar amb la Fundació Galatea a través de:
 
Telèfon:  93 567 88 56
Email: fgalatea@fgalatea.org

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC