La Delegació Territorial de Tarragona promou una campanya publicitària en favor dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats

30-10-2020   |  Barcelona

Psicologia: la ciència que troba el fil del qual estirar és el lema de la campanya que porten els autobusos de la ciutat de Tarragona.

La Delegació Territorial de Tarragona ha endegat una campanya publicitària per fer visible la professionalitat dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats. El lema de la campanya, Psicologia: la ciència que troba el fil del qual estirar té com a objectiu la ciutadania prengui consciència que cal posar-se en mans d’un psicòleg o psicòloga quan convé seguir una intervenció en salut mental, ja que només aquests professionals tenen la més alta i específica formació i qualificació.

El suport de la campanya publicitària són els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, que ja han començat a circular amb la imatge i el lema de campanya. Paral·lelament, i com a complement, les xarxes socials de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC han començat una acció de difusió i suport a la campanya demanant als seguidors i seguidores dels perfils de la Delegació que fotografiïn els autobusos quan els vegin circular pel carrer i comparteixin la fotografia a través de les seves xarxes socials.

Suma't a la iniciativa, si veus un bus de l’Empresa Municipal de Transports amb la campanya en favor dels psicòlegs i psicòlogues,  fes-li una foto i comparteix-la a Instagram mencionant la @copcdelegaciotarragona amb l’etiqueta #companysdepassió.

 

  Etiquetes: Tarragona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC