La conciliació en temps de pandèmia: una guia per prendre consciència i reduir la tensió entre treball domèstic, de cures i teletreball

03-12-2020   |  Barcelona

La guia de la Secció de Psicologia de les dones, gèneres i diversitats analitza els efectes de la pandèmia, com vivim aquesta crisi i com ens en podem sortir amb una millor qualitat de vida.

La Secció de Psicologia de les dones, gèneres i diversitats del COPC acaba de publicar una completa guia titulada La conciliació en temps de pandèmia: treball domèstic, treballs de cures i teletreball, que analitza els efectes de la pandèmia de COVID-19, com estem vivint aquesta crisi i com ens en podem sortir amb una millor qualitat de vida. 
 
A la guia, escrita per les psicòlogues Laura Zapater Llauradó, Sara Morreres Quesada i Montse Garcia Mas, i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, podem trobar eines que ens poden ajudar a:
 
  • Comprendre com un moment de crisi ens ha portat a assumir uns canvis forçats que ens han afectat com a persones i com a societat.
  • Conèixer com ens afecten els canvis que està generant la pandèmia, segons el gènere.
  • Identificar les emocions que acompanyen tot aquest procés.
  • Promoure estratègies d'autocura i d'afrontament per a poder millorar la salut.
30 pàgines plenes d'informació, referències, infografies, recursos i recomanacions que, esperem, ens ajudin a portar molt millor aquest temps de teletreball i conciliació, durant la pandèmia i més enllà. 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC