Gaudeix del teatre amb Serà el nostre secret, amb entrades a 10 € del 14 al 31 de gener de 2021 a l'Escenari Joan Brossa

07-01-2021   |  Barcelona

Les funcions estan acompanyades d’un debat postfunció a càrrec de professionals de la psicologia. Podeu consultar-ne el calendari a la notícia.

El Cicle de Teatre Verbatim presenta a l'Escenari Joan Brossa de Barcelona, del 14 al 31 de gener, l’obra Serà el nostre secret d'Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Montiel, un muntatge sobre els abusos a menors.

Ja podeu fer-vos amb la vostra entrada per només 10 € amb acompanyant, un descompte especial per a col·legiats i col·legiades. Les persones interessades poden adquirir les seves entrades prement aquest enllaç. Per tal d'accedir al teatre el dia de la funció, caldrà presentar el carnet col·legial. 

Podeu consultar la sinopsi de l'obra i el detall dels professionals de la psicologia que participaran en els col·loquis postfunció a continuació.

Sobre Serà el nostre secret
 
Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat.

Especialistes que participaran en els col·loquis postfunció:

  • 14 gener: Mireia Darder, psicòloga i autora del llibre “La sociedad del abuso, trece testimonios de abusos sexuales”.
  • 15 gener: Patricia Bosch, psicòloga especialitzada en el tractament de l’abús sexual infantil i tractament de la pedofília i secretària i portaveu d’Àngel Blau. I Gemma Font, impulsora d’Àngel Blau, associació sense ànim de lucre i d’implementació estatal que lluita per la prevenció de l’abús sexual infantil.
  • 16 gener: Josep Maria Alcañiz, psicòleg i psicoanalista, Treball en consulta privada en una escola amb alumnes d’educació especial i en l’àmbit de l’adopció internacional (membre de la comissió de cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya).
  • 17 gener: Alba Cuesta, terapeuta Gestalt, i Alexandra Membrive, presidenta i coordinadora de l’associació El Mundo de los ASI.
  • 20 gener: Alba Cuesta, terapeuta Gestalt, i Alexandra Membrive, presidenta i coordinadora de l’associació El Mundo de los ASI.
  • 21 gener: Roger Ballescà, vicesecretari de la JG del COPC, coordinador del Comitè d’Infància i Adolescència del COPC i psicòleg del CSMIJ de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.
  • 22 de gener: Vicki Bernadet, víctima d’abusos en la seva infància i fundadora de la Fundació Vicki Bernadet.
  • 27 gener: Núria Casanovas, psicòloga formadora supervisora d’equips professionals que intervenen en infància i família (Espanya i França), Presidenta del Consell Social del COPC i autora del llibre “Guia pràctica para la interpretación del dibujo” (Editorial Lebón).
  • 29 gener: Jaume Descarrega, psicòleg clínic i psicoanalista, Servei Addiccions i Salut Mental Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Professor associat Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i membre de la comissió de cultura del COPC.
  • 30 gener: Alexandra Membrive, presidenta i coordinadora de l’associació El Mundo de los ASI, i Sara Berga, coordinadora de la mateixa entitat.
  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC