Assisteix al VI Congrés Internacional per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte "Cultura de mediació per al benestar planetari" amb descompte per a persones col·legiades

27-09-2021   |  Barcelona

El congrés organitzat per la UPF Barcelona School of Management se celebra en modalitat presencial els dies 21 i 22 d’octubre

El VI Congrés Internacional per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte "Cultura de mediació per al benestar planetari", organitzat per la UPF Barcelona School of Management se celebra els dies 21 i 22 d’octubre.

Aquest Congrés versa sobre la innovació i noves metodologies en la cultura de la mediació, per a la construcció d'una convivència ètica.

El VI Congrés Internacional per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte es realitza en un moment de canvi de paradigma accelerat per una pandèmia mundial intensificant diverses manifestacions socials, que de forma latent s'estaven gestant: el malestar social, bretxes socioeconòmiques insostenibles i el consegüent trencament del contracte social. Al mateix temps, aquest moment ens obre la possibilitat d'idees emergents com la solidaritat, la igualtat, la cura pel planeta, entre d'altres.

En aquest enllaç podeu consultar tota la informació sobre el congrés, així com el programa.

Gràcies a l’acord establert entre el COPC i els organitzadors les col·legiades i col·legiats del COPC poden accedir a la inscripció amb un 40% de descompte sobre el preu oficial de matricula.

Un cop realitzada la inscripció, les persones interessades rebran un email amb la informació relacionada amb els descomptes i les indicacions per realitzar el pagament. Caldrà que les persones col·legiades incloguin a com a referència el número de col·legiat o col·legiada per accedir al descompte.

Esdeveniment homologat com a hores de formació contínua per a professionals de la mediació dels registres del Departament de Justícia de Catalunya.

Totes les consultes es poden fer a través d'aquest correu: congreso.cuemyc@bsm.upf.edu

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC