El COPC llança una campanya per combatre l’intrusisme en la pràctica de la psicologia

14-01-2021   |  Barcelona

La campanya de promoció de la professió, que veurà la llum el 15 de gener, es comunicarà digitalment i per diferents mitjans del territori català.

La campanya de conscienciació, llançada pel COPC i dirigida a tota la societat catalana, serà pública el dia 15 de gener i comptarà amb una difusió multicanal en ràdio, xarxes socials i mitjans digitals generalistes.

La campanya de promoció de la professió es comunica amb un doble objectiu. Per una banda, crear consciència de la importància d’atendre la salut mental i demanar ajuda davant d’una situació que requereixi assistència emocional i, per l’altra, donar resposta a la urgència de combatre l’intrusisme professional en psicologia.

La situació d'excepcionalitat viscuda els darrers mesos, tant sanitària com de confinament, ha derivat en un augment de la necessitat d'acompanyament psicològic en un  escenari que afavoreix l'intrusisme professional. En aquest context l’acció de comunicació promoguda pel COPC pretén col·laborar a evitar els efectes negatius de l’intrusisme professional amb la finalitat de frenar les conseqüències derivades d’aquest, tant per a la mateixa professió com per a totes les persones ateses per professionals no qualificats/ades per l’exercici de la psicologia. 

Amb la campanya, el COPC desitja també posar en valor els més de 15.000 experts i expertes que formen part del Col·legi i destacar la tasca que desenvolupen en la societat.

Aprofitant el llançament d’aquesta campanya que donarà una gran visibilitat al directori des dels principals mitjans catalans, volem engrescar els i les professionals que així ho desitgin a completar les seves dades personals perquè tant la ciutadania com els i les professionals col·legiats puguin tenir el màxim accés als seus serveis. L'actualització i gestió de les dades es pot realitzar des de l'àrea privada de cada persona col·legiada.

 En els següents enllaços podeu accedir als materials de campanya que podeu compartir en els vostres perfils digitals:

 
              
 
 
                     
  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC