A causa de les obres per renovació de les oficines del la seu de Barcelona del COPC els serveis que es desenvolupen en les instal·lacions es veuran afectats durant les properes setmanes

11-03-2020   |  Barcelona

El servei de préstec de llibres queda interromput i es modifica l’accés a les instal·lacions.

A partir de dilluns dia 15, i a causa del projecte de millora de les oficines de la seu del COPC, alguns dels serveis que ofereix el Col·legi habitualment a les persones col·legiades patiran algunes modificacions.

Per tal que aquestes modificacions tinguin el mínim impacte en col·legiats i col·legiades, el COPC informa dels canvis previstos durant el període d’obres a continuació:

 

  • L’accés habitual a peu de carrer les oficines del COPC queda inactiu. Així doncs, l’entrada a les oficines del COPC es realitzarà pel portal del número 129 del mateix carrer Rocafort.
Caldrà que les persones que necessitin accedir a l’edifici truquin a l’intercomunicador (entresol), segueixen les indicacions per pujar les escales fins a l’entresòl i entrin directament a les instal·lacions per la porta amb el rètol “Accés a les oficines del COPC”.
 
  • Biblioteca
    • El servei de préstec de llibres queda interromput de manera indefinida.
    • Per al servei de préstec i compra de fulls de respostes, el servei es mantindrà amb les mateixes condicions dels darrers mesos, sempre amb cita prèviaAtenció presencial dimarts i dijous (de 10 a 14 h i de 14.30 a 18 h).

Per recollir els tests psicològics presencialment, cal realitzar prèviament la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca us contactarà per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

Aquesta situació, però, no afecta els altres serveis de préstec de llibres que ofereix el COPC i es podran demanar en préstec els llibres de les biblioteques del COPC Girona, Lleida i Tarragona, a través del catàleg en línia, així com del Catàleg Col·lectiu d’Universitats de Catalunya (CCUC). Podeu gestionar aquestes sol·licituds enviant un correu a biblio@copc.

D’altra banda us recordem es troba a la vostra disposició el préstec de llibres electrònics a través del portal Odilo, on trobareu més del 70% dels llibres que actualment hi ha a disposició dels col·legiats i col·legiades a la biblioteca, en format electrònic.

 

  • Atenció col·legial.
    • Funcionarà amb normalitat en horari habitual amb cita prèviaAtenció presencial dimarts i dijous (de 10 a 14 h i de 14.30 a 18 h).
 
El projecte complet de reformat interior es durà a terme en les instal·lacions del COPC durant els propers mesos i des del Col·legi  es treballarà per limitar l'impacte en els serveis que ofereix el COPC.  En cas de possibles modificacions o afectacions en els serveis, s'informarà en els canals habituals.
  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC