L’Ajuntament de Barcelona fa pública la convocatòria i les bases de 40 places de tècnic/a superior en psicologia mitjançant concurs oposició lliure

16-03-2021   |  Barcelona

El període per sol·licitar la inscripció, que caldrà realizar de manera telemàtica, finalitza el proper 30 de març del 2021.

Aquesta nova convocatòria de concurs oposició lliure, de 40 places de Tècnic/a Superior en Psicologia, obre el procés d’inscripció fins el proper 30 de març del 2021.

Les inscripcions es realitzaran de forma telemàtica a través de la seu electrónica de l’Ajuntament de Barcelona, consultable en aquest enllaç.

El procés selectiu constarà de les tres fases següents: fase d'oposició, fase de concurs i fase de formació pràctica selectiva.

  • La fase d’oposició, amb caràcter obligatori, s’organitzarà una prova de coneixements, una prova pràctica, una prova de coneixements de llengua catalana i prova de coneixements de llengua castellana.
  • La fase de concurs no tindrà caràcter eliminatori i consistirà en la valoració dels mèrits relacionats i acreditats per les persones que hagin superat l'oposició.
  • A la fase de formació pràctica selectiva, les persones nomenades funcionàries en pràctiques hauran de superar un període de formació pràctica selectiva de 6 mesos.

Les persones aspirants hauran d'abonar en concepte de taxa d'inscripció l'import de 26,08 €.

Per a més informació sobre, podeu accedir a les bases de la resolució de la convocatòria i veure tot el detall, clicant: ANUNCI pel qual es fa pública la convocatòria i les bases de 40 places (barcelona.cat).

Aixi mateix, la Biblioteca del COPC, ha preparat una recopilació de recursos que poden ser d’ajuda a l'hora de preparar els temes per a la convocatòria de tècnic o tècnica superior en Psicologia de l'Ajuntament de Barcelona. Podeu accedir al document d' Infomació i temari sobre Tècnic/a Superior en Psicologia de l'Ajuntament de Barcelona, fent clic en aquest enllaç (accés exclusiu amb registre).

Davant qualsevol dubte, podeu contactar amb desenvolupament professional: ocupacio@copc.cat

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC