El mes d'abril arriba carregat de presentacions de llibres de col·legiats i col·legiades al COPC

18-03-2021   |  Barcelona

Apunta-t’hi i coneix, de part dels autors, més coses a més de les que hi han escrit. Agafa idees per celebrar el Sant Jordi amb #psicologia!

Mostra del valor i suport que el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dona al treball i producció dels seus col·legiats i col·legiades, la sala d’actes del COPC ha acollit els últims anys nombroses presentacions de llibres de psicòlegs i psicòlogues que han compartit amb els seus col·legues de professió les idees centrals dels seus llibres i les seves motivacions a l’hora d’escriure.

Des de fa uns mesos, la sala d’actes no pot acollir presentacions presencials, però el Col·legi segueix organitzant presentacions dels llibres dels seus col·legiats i col·legiades en format telemàtic, que igualment permet als autors presentar la seva obra de forma directa i en contacte amb el públic, i permet als assistents conèixer l’autor i tenir ocasió de preguntar-li sobre la seva obra.

El mes d’abril, a Catalunya, és especialment prolífic en presentacions de llibres a causa de la proximitat de la Diada de Sant Jordi, dia del llibre i la rosa, i també a la sala d’actes virtual del COPC: el dia 8, Anabel González presenta Las cicatrices no duelen, a les 18 h; el dia 14, Xavier Montaner presenta Me cuido, te cuido. Cómo aprender a cuidarte y cuidar mejor, a les 19 h; el dia 26 María José Aldunate presenta Bienestar Emocional en las Organizaciones, també a les 19 h, en tres actes oberts a tots els col·legiats i col·legiades i altres persones interessades.

  • Inscriviu-vos a la presentació de Las cicatrices no duelen del 8 d’abril amb Anabel González, en aquest enllaç, fins el dia 6 d’abril.
  • Inscriviu-vos a la presentació de Cómo aprender a cuidarte y cuidar major del 14 d’abril amb Xavier Montaner, en aquest enllaç, fins el dia 7 d’abril.
  • Inscriviu-vos a la presentació de Bienestar Emocional en las Organizaciones del 26 d’abril amb María José Aldunate, en aquest enllaç, fins el dia 19 d’abril.

Les presentacions de llibres al COPC us esperen, com a assistents i com a autors i autores.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC