L’1 d’abril es gira la quota col·legial semestral a les persones que la van ajornar al gener

25-03-2021   |  Barcelona

Com a mesura excepcional, durant els mesos de pandèmia, els pagaments de les quotes col·legials es van poder ajornar.

El proper 1 d’abril, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya girarà el rebut de la quota semestral a totes les persones que el passat mes de gener es van acollir a l’opció de posposar-ne el pagament. Evidentment, els col·legiats i col·legiades que van fer-se’n càrrec el passat 13 de gener, durant el termini habitual, no rebran el cobrament dels 122,41 euros de la quota. Com és habitual també, el cobrament vindrà separat en 2 conceptes: 101,10 € com a quota pròpia del COPC i 21,31 € com a quota del Consejo General de la Psicología de España.

El Col·legi segueix treballant intensament perquè el valor dels serveis a la col·legiació sigui creixentment superior a l’import de la quota col·legial.

 

 

Per tal d’assegurar un procediment sense incidències, el Col·legi recorda que tots els col·legiats i col·legiades que rebran el cobrament que han de mantenir actualitzat el número del compte corrent al qual volen rebre la domiciliació bancària. Tothom qui necessiti consultar o actualitzar el número de compte al qual rebre el cobrament, pot fer-ho fàcilment a la seva àrea privada del web del COPC. En cas de devolució de la quota i que no consti una petició de baixa efectuada a través del web abans del 15 de desembre, s’iniciarà un procediment de reclamació del deute i es cobraran les despeses de devolució per rebut. No atendre el pagament implica la possibilitat de pèrdua de la condició de persona col·legida, a través de la instrucció prèvia d’un expedient sumari en els termes establerts a la normativa d’aplicació.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC