La Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball del COPC organitza la taula rodona Present i futur de les acreditacions professionals en la seva àrea

06-05-2021   |  Barcelona

L’activitat se celebra el 25 de maig en col·laboració amb Europsy i Consejo General de la Psicología de España i compta amb la participació de Guillermo Mattioli, degà del COPC

El proper dia 25 de maig en un acte presidit pel degà del COPC, organitzat per la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball del COPC, i en col·laboració amb Europsy i Consejo General de la Psicologia de España, està previst la realització d’una taula rodona sobre el Present i futur de les acreditacions professionals en Psicologia del Treball, Organitzacions i Recursos Humans.

L’objectiu girarà entorn de  la situació de les acreditacions professionals en l'àmbit de Psicologia del Treball, Organitzacions i Recursos Humans, i s’abordaran temes com el valor afegit de l’acreditació professional, el marc internacional de l’acreditació Europsy, i la primera promoció de supervisors en Europsy del COPC, entre d’altres.

Les acreditacions professionals en psicologia són un reconeixement de les competències professionals que demostren que un psicòleg o psicòloga té expertesa en un àmbit d'intervenció concret.

L'especialitat de psicologia del treball i de les organitzacions compta amb l’acreditació professional (Europsy), la de major rellevància i prestigi en l’àmbit internacional.

El COPC ja compta amb la primera promoció, un grup pioner format per quinze professionals col·legiats i col·legiades del COPC que han obtingut la capacitació per exercir com a supervisors per l’acreditació EuroPsy en Psicologia del treball, organitzacions i recursos humans.

Pots realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç, fins al dia 18 de maig.

Per a qualsevol dubte o informació addicional podeu contactar amb l’àrea d’acreditacions de Departament de Desenvolupament Professional: acreditacions@copc.cat.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC