El Col·legi gira la segona quota semestral el 12 de juliol a totes les persones col·legiades que no l’hagin ajornat

09-07-2021   |  Barcelona

El col·legiats i col·legiades que vulguin posposar el pagament de la quota col·legial a l’octubre poden fer-ho fins el dia 10 de juliol.

Enguany, el COPC girarà la segona fracció de la quota col·legial anual dilluns 12 de juliol. Tal com ja es va informar al gener, les quotes col·legials no s’han incrementat  enguany i segueixen implicant un pagament semestral de 122,41 euros, que s’executa en dos càrrecs separats: el primer correspon a la quota pròpia del COPC (101,10 €) i el segon, a la quota del Consejo General de la Psicología de España (21,31 €).

Cal remarcar que els col·legiats i col·legiades que així ho prefereixin tenen fins el dia 10 de juliol per posposar el pagament de la quota a l’octubre amb un senzill tràmit d’un sol clic. Per a més informació sobre com fer-ho, seguiu les instruccions d’aquest enllaç o de la guia per efectuar el tràmit

 

Com és habitual, per tal d’assegurar un procediment sense incidències, el Col·legi recorda que tots els col·legiats i col·legiades han de mantenir actualitzat el número del compte corrent al qual volen rebre la domiciliació bancària. Tothom qui necessiti consultar o actualitzar el número de compte al qual rebre el cobrament, pot fer-ho fàcilment a la seva àrea privada del web del COPC. En cas de devolució de la quota i que no consti una petició de baixa efectuada a través del web abans del 15 de juny, s’iniciarà un procediment de reclamació del deute i es cobraran les despeses de devolució per rebut. No atendre el pagament implica la possibilitat de pèrdua de la condició de persona col·legida, a través de la instrucció prèvia d’un expedient sumari en els termes establerts a la normativa d’aplicació.

El Col·legi segueix treballant intensament perquè el valor dels serveis a la col·legiació sigui creixentment superior a l’import de la quota col·legial.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC