El COPC ajorna l’obertura de les noves instal·lacions en la seu de Barcelona del COPC

27-07-2021   |  Barcelona

Factors com el context sanitari i l’afectació en els proveïdors impossibiliten el compliment dels terminis inicialment establerts i es preveu que el projecte de reforma finalitzi el desembre de 2021.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya comunica als col·legiats i col·legiades l’ajornament en l’obertura de les noves instal·lacions del Col·legi en les oficines de Barcelona.

Malauradament, l’actual context sanitari i la consegüent afectació en proveïdors, tant en producció com en operaris o altres aspectes com dificultats de subministrament de matèries primeres i diverses problemàtiques inesperades en l’execució de la mateixa reforma  impossibiliten el compliment del calendari proposat de reforma de les instal·lacions.

Des del COPC lamentem les molèsties que aquesta situació ocasioni en les persones col·legiades i compartim el compromís de minimitzar l’impacte que aquesta situació pugui tenir sobre els serveis del COPC.

Tal com s’ha informat durant els darrers mesos, el projecte de reforma interior de les instal·lacions es du a terme per donar resposta a la necessitat de reorganització dels espais disponibles i la millora de l'espai d'atenció per a les persones col·legiades.

Així, esperem que molt aviat aquest nou espai més confortable i accessible pugui ser gaudit per col·legiats i col·legiades.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC