El COPC celebra la VI Jornada anual de la Psicoxarxa Solidària i espera la vostra participació

06-10-2021   |  Barcelona

La trobada, que es celebrarà en línia el 4 de novembre a les 18 h, serà una jornada de treball i promoció d’aquest projecte solidari, que es va impulsar l’any 2015.

La Psicoxarxa Solidària és un projecte creat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya per donar assistència psicològica a les persones que ho requereixen i que disposen de pocs o cap recurs econòmic per assumir-ne la despesa. El projecte ofereix, a través dels i les professionals inscrites, diferents tipus d'atenció psicològica des dels diversos àmbits d'intervenció de la psicologia. Actualment, la principal demanda del projecte resideix en l’atenció sanitària.

Des que la Psicoxarxa va néixer, l'any 2015, s'ha fet una trobada anual de membres i interessats en el projecte solidari per tal de treballar-lo en profunditat i promocionar-lo. Al llarg d’aquestes edicions, les Jornades de la Psicoxarxa han abordat temàtiques molt diverses i d’interès social en el moment, com ara la inclusió i integració laboral de joves i professionals afectats per la crisi, l’atenció a refugiats/ades, l’estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats o l’impacte de la pandèmia, per exemple.

En aquesta sisena edició, la jornada girarà entorn de la importància que ha cobrat la Salut Mental arran de la pandèmia. Concretament, s’hi inclouen diverses ponències com la del Pla de Xoc en Salut Mental de l’Ajuntament de Barcelona, la del Servei de Prevenció del Suïcidi i una Taula rodona que pretén abordar els canvis viscuts en l’exercici solidari. Finalment, comptarem amb la presència del compositor de Fills de la mina, el rap català que lluita contra l’estigma del gueto.

Si ets un/a professional o entitat col·laboradora i estàs interessat/ada en assistir a la Jornada del proper 4 de novembre a les 18 h, pots fer la inscripció prement aquest enllaç.

Si vols participar com a professional solidari a la Psicoxarxa, pots contactar-nos escrivint a psicoxarxa@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC