Dia Internacional de la Dislèxia: el millor recull de llibres online de la biblioteca del COPC

08-10-2021   |  Barcelona

12 títols per entendre i tractar millor la dislèxia, una alteració que pateix el 10% de la població, disponibles per a totes les persones col·legiades.

Avui 8 d'octubre és el Dia Internacional de la Dislèxia, una alteració que pateix el 10% de la població i que és responsable del 40% de l'abandonament escolar, segons xifres del Ministeri d'Educació.
 
Per aportar una mica de llum sobre aquest trastorn de l'aprenentatge que tant marca la formació i la vida laboral d'algunes persones (entre altres aspectes de la seva vida), des de la biblioteca del COPC han preparat un llistat de llibres sobre la dislèxia, ja a l'abast de tots els col·legiats i col·legiades.
 
En aquest enllaç, trobareu 12 títols sobre la dislèxia que ja podeu llegir 'online' per ampliar els vostres coneixements de la matèria o fer servir com a bibliografia bàsica. 
 
I a partir d'ara, tots els dies internacionals destacats pel COPC comptaran amb aquesta bibliografia especialitzada relacionada amb cada tema, preparada pel personal de la nostra biblioteca i disponible en un sol clic. 
 
Bona i profitosa lectura!

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC