El nou Delegat de Salut de la Regió Sanitària de Lleida i Jaume L Celma, president de la Junta Rectora, es reuneixen a la seu de la delegació

07-10-2021   |  Lleida

La trobada ha servit per fer les presentacions oficials i, el nou Delegat de Salut, ha ofert el recolzament del Departament al COPC en projectes futurs.

Aquesta setmana, les instal·lacions de la Delegació Territorial de Lleida del COPC han acollit una reunió entre Josep Pifarré, el nou Delegat de Salut de la Regió Sanitària de Lleida, i Jaume L Celma, president de la Junta Rectora de la Delegació
 
El Sr. Pifarré, va ser nomenat a l'agost i s'ha atensat a la Delegació per tal de presentar-se com a actual Delegat i oferir al Col·legi el recolzament del Departament que ara lidera.   

Un dels eixos principals a tractar durant la trobada ha estat la necessitat creixent d’augmentar els recursos en salut mental. En el marc d'aquesta conversa, i entre d'altres temes, la reunió ha servit per parlar de la nova contractació de professionals de la Psicologia a Catalunya per part de l'ICS. També han fet un repàs del procediment que s’ha de seguir per accedir a les places ofertades pel moment. 

El COPC espera que la relació entre ambdues parts sigui pròspera i s'aconsegueixi complir amb els objectius de millora plantejats.

  Etiquetes: Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC