La Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya signa un conveni amb la Fundació Rosa M. Vivar

19-10-2021   |  Tarragona

La Delegació cooperarà amb la Fundació en projectes acadèmics, tecnològics, programes d'investigació i de desenvolupament.

La Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Fundación Rosa M. Vivar van signar el dia 30 de setembre un conveni marc de col·laboració amb el compromís de cooperar en les accions d'ambdues entitats per a la millora de la salut mental de la ciutadania.

El COPC, a través de la Delegació de Tarragona, cooperarà amb la Fundació Rosa M. Vivar, en projectes acadèmics, tecnològics, programes d'investigació i de desenvolupament bilaterals o multilaterals, així com en iniciatives de formació i en tot allò que comporti la millora de la salut de la ciutadania.

Així mateix, es compromet a col·laborar en els nous projectes que la Fundació Rosa M. Vivar desenvolupa per estimular l'interès de la ciutadania en la prevenció dels trastorns degeneratius i en la importància de l'estimulació cognitiva precoç.

Destacar que el COPC ja ha fet una primera col·laboració exitosa amb la Fundació Rosa M. Vivar amb el suport i gestió per la recerca de professionals qualificats amb formació i experiència contrastada en aquest àmbit d'actuació. Per a la Fundació és clau disposar del talent necessari per tirar endavant els seus projectes amb la rigorositat i expertesa que defineixen els estàndards de qualitat de la Fundació.

La presidenta del Col·legi, Eva Llatser, va mostrar la seva satisfacció de col·laborar amb una entitat com la Fundació Rosa M. Vivar, compromesa amb la societat i va valorar positivament haver pogut activar el conveni amb una primera col·laboració facilitant la recerca de professionals experts; tot esperant poder posar en marxa aviat la resta del conveni.

Per un altre costat, la Fundació es compromet a fer difusió de les activitats del COPC que puguin ser d'interès pel seu equip o col·lectiu, amb l'objectiu de crear sinergies que beneficiïn a la ciutadania i a la seva salut.

La presidenta de la Fundació, Margarita Oliva, va manifestar que la col·laboració del Col·legi de Psicologia facilita a la Fundació l'accés i suport de centenars de professionals qualificats, disposar de la informació més actual en l'àmbit de la psicologia i la salut cognitiva i compartir noves iniciatives que millorin el benestar i la qualitat de vida de les persones.

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC