Torna el networking professional del Biz Barcelona del 9 a l’11 de novembre

28-10-2021   |  Barcelona

Organitzat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya amb més de 100 corporacions professionals i més de 200.000 professionals.

Aquest  any 2021, el Biz Barcelona torna del 9 a l’11 de novembre al recinte de Montjuïc de Barcelona. Per fer les inscripcions i accedir al recinte de la Fira, podeu registrar-vos, de forma gratuïta, en aquest enllaç.

També es podrà participar al networking professional, organitzat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que té com a finalitat reforçar la presència dels Col·legis Professionals, impulsar l’ocupació, divulgar les seves funcions d’interès general, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Com es poden inscriure les empreses i els candidats i les candidates interessats al networking professional?

Les ofertes de feina de les empreses i els perfils professionals dels candidats i candidates es podran publicar, de forma gratuïta, en aquesta web networking professional – Borsa de treball i durant el saló Bizbarcelona 2021 també es visualitzaran a través de les pantalles. D’aquesta manera les persones interessades podran contactar amb les empreses directament sense intermediaris.  

A més, en el marc del saló Bizbarcelona i el saló de l’Ocupació, el 9 de novembre, de 10 h a 14 h es realitzaran les entrevistes personalment amb les empreses o els perfils que més interessin, amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per la Covid-19. Tant les empreses com les candidates i candidats, disposaran d’una agenda d’entrevistes que s’enviarà uns dies abans a les persones interessades.

Per qualsevol dubte o informació general sobre la Fira, pots contactar a info@firabarcelona.com.

 

 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC