La Fundació Universitària Martí l'Humà i la Universitat de Vic presenten el primer Postgrau Universitari d’Implementació de Mindfulness en Entorns Educatius amb descompte per a persones col·legiades

11-11-2021   |  Barcelona

El curs comença el 15 de gener de 2022 i ofereix un 15 % de descompte per a les persones col·legiades que es matriculin abans del 15 de desembre. Passada aquesta data, el descompte és del 10%.

La Fundació Universitària Martí l'Humà (FUMH) i la Universitat de Vic (UVic) presenten el primer Postgrau Universitari d’Implementació de Mindfulness en Entorns Educatius amb un 15% de descompte per a col·legiats i col·legiades si se'n fa la matriculació abans del 15 de desembre. Si t'hi apuntes passada aquesta data, el descompte és del 10%. La primera edició d'aquesta formació superior comença el 15 de gener de 2022 i comptarà amb sessions en streaming i sessions pràctiques presencials.
 
Es tracta d'un postgrau dissenyat específicament per a implementar l'atenció plena en els entorns educatius que combina teoria i pràctica experiencial amb lectures, dinàmiques, vídeos, àudios i exercicis per fer a casa. Orientat a mestres, professionals de la psicopedagocia, la logopèdia, i la psicologia, entre d'altres professionals vinculats a l'educació, es desplega en 3 fases:
 
  1. Entrenament físic, mental i emocional perquè integrin l’Atenció Plena en el seu dia a dia.
  2. Incorporació de les eines apreses en l’entorn de cada participant.
  3. Disseny i implementació d’un projecte únic i personalitzat.

La formació comptarà amb sessions grupals, tutories i seguiment individualitzat, màster classes amb experts i expertes de reconegut prestigi internacional, jornades presencials de pràctica intensiva i l'elaboració d'un Treball Final de Postgrau d'implementació de Mindfulness individualitzat i adaptat al context educatiu de cada participant. A més, també podràs formar part d'una comunitat de suport per promoure el creixement personal i nodrir-te dels coneixements dels i les companyes.
 
El COPC espera que sigui del teu interès. 
  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC