Les X Jornades de Mediació a Tarragona comencen el proper 22 de novembre per videoconferència

15-11-2021   |  Tarragona

Els dies 22, 23, 24, 29, 30 de novembre i l’1 de desembre, sempre en horari de tarda, hi ha sessió de les X Jornades.

La Delegació de Tarragona del COPC, conjuntament amb unes altres 10 institucions i col·legis professionals, coorganitza les X Jornades de Mediació a Tarragona. Les Jornades, que tindran lloc exclusivament per videoconferència, es programen en sessions de tarda els propers 22, 23, 24, 29, 30 de novembre i l’1 de desembre, amb diverses aproximacions a la mediació segons l'àmbit professional de partida.

Coorganitzen i convoquen a les jornades: l’Ajuntament de Tarragona, l’Institut Municipal de Serveis Socials, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, l’I·lustre Col·legi d’Advocacia de Tarragona, l’Il·lustre Col·legi de Graduats Socials, el Col·legi Oficial de Treball Social, el Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors de Catalunya, apmediació i el Centre de Mediació.

Totes les persones interessades en la mediació poden consultar el programa d’actes i conferències en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC, i inscriure-s’hi en aquest altre enllaç.

Les entitats organitzadores esperen que la temàtica i el contingut de les sessions siguin del vostre màxim interès.

  Etiquetes: Mediació , Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC