'Red', amb Lluís Soler i Ferran Vilajosana, en promoció a 18 € per a col·legiats i col·legiades

21-12-2021   |  Barcelona

Del al 15 de desembre al 16 de gener al Teatre Akadèmia, tenen descompte les sessions del 16 de desembre al 2 de gener.

El Teatre Akadèmia de Barcelona programa Red, de John Logan, un tens i visceral duel interpretatiu entre Lluís Soler i Ferran Vilajosana. Del al 15 de desembre al 16 de gener, amb sessió de dimecres a diumenge, és la proposta per als dies de Nadal de l’alternatiu teatre barceloní.

A Red, John Logan situa l’artista Mark Rothko al cim de la seva carrera i el dibuixa a partir del punt vista de Ken, el seu jove ajudant. La peça es desenvolupa entre 1958 i 1959, quan el reconegut arquitecte Philip Johnson encarrega al talentós pintor uns murals per al restaurant Four Seasons de l’icònic Seagram Building de Nova York. Mentre Rothko i Ken pinten es desafien mútuament en un combat que qüestiona la raó de ser de l’art: dues visions i una trobada. Dues generacions i un conflicte. Red fa una mirada convincent sobre la relació canviant entre un artista i les seves creacions, aprofundint en el respecte i el significat i alhora evidenciant aquest fràgil equilibri entre les aspiracions, l’autoexigència artística i la seva materialització de portes enfora al context creatiu.

Les sessions del 16 de desembre al 2 de gener són especials per als col·legiats i col·legiades, que poden anar-hi amb un 20% de descompte sobre el preu de l’entrada, que es redueix de 22 a 18 euros. Per aprofitar la promoció, només cal comprar l’entrada a través d’aquest enllaç del COPC Descomptes, a un sol clic!

D’altra banda, aquelles persones que vulguin més informació sobre el muntatge poden consultar aquest enllaç al web del Teatre Akadèmia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC