El COPC participa en el lliurament de la Beca Carles Capdevila del diari ARA

06-12-2021   |  Barcelona

La Beca dotada amb 20.000 euros ha anat a la Fundació Lluita contra la Sida i la seva investigació sobre els beneficis de la rehabilitació cognitiva en la millora dels pacients de covid persistent.

El passat 3 de desembre el diari ARA va celebrar la cerimònia d'entrega de la Beca Carles Capdevila per a la cura de les persones, dotada amb 20.000 euros i conduïda pel periodista Antoni Bassas, amb la presència de personalitats com el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i el doctor Bonaventura Clotet, membre del jurat.
 
Enguany, la beca va anar a parar a la Fundació Lluita contra la Sida, amb seu a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, que proposa un programa d'atenció a distància per investigar els beneficis de l'ús de la rehabilitació cognitiva en la millora dels pacients de covid persistent.
 
Guillermo Mattioli, degà del COPC, va ser l'encarregat de lliurar l'estatueta a un dels finalistes, la Federació Salut Mental de Catalunya. L'altra finalista va ser l'Hospital de Terrassa - Consorci Sanitari de Terrassa. El presentador va assenyalar que totes tres candidatures, la guardonada i les altres dues, destaquen per la seva tasca d'investigar i intentar pal·liar els efectes que la covid-19 ha deixat sobre les persones.
 
 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC