El COPC posposa el dia de tall en els serveis, necessari per realitzar la migració de dades al nou web, inicialment previst pel dia 30 de desembre

30-12-2021   |  Barcelona

El web actual i l’espai de l’àrea privada funcionaran amb normalitat fins a nou avís.

El passat dia 23 es va comunicar que l’àrea privada del web corporatiu del COPC patiria una afectació en el servei entre el 30 de desembre i l’11 de gener i no seria possible realitzar tràmits o modificar dades personals.

Finalment, no serà necessari aquest període de dotze dies de tall en els serveis i les últimes actualitzacions tècniques faran possible reduir els dies de migració.

Així doncs, el web actual funcionarà amb normalitat fins a nou avís i les persones col·legiades (així com qualsevol altre usuari com persones precol·legiades o societats professionals ) podran realitzar tràmits, modificacions de dades o qualsevol altra gestió sense cap afectació.

Pel que fa a les dates definitives de migració de dades, acció per la qual caldrà una pausa en el servei, i a la publicació del nou web, el Col·legi ho informarà tan aviat com sigui possible els propers dies i amb 24 hores d’antelació pels canals habituals. Recordeu igualment actualitzar les vostres dades i descarregar-vos els documents que pugueu necessitar.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC