Les persones amb interès a participar com a tutoritzats o tutorizades del projecte Tutoria Científica podran presentar candidatura fins al dia 19 de gener

12-01-2022   |  Barcelona

El projecte neix amb l’objectiu de fomentar les carreres científiques en psicologia, essent aquesta una línia estratègica del Col·legi.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va crear l’any 2019 un projecte pilot de tutoria científica per afavorir la consolidació de carreres científiques en els primers anys de recorregut. El projecte va impulsar-se conjuntament pels comissionats d’Universitats i Recerca, i de Desenvolupament Professional i Ocupabilitat.

La promoció de les carreres científiques en psicologia augmenta el prestigi científic de la disciplina, cosa que desenvolupa la primera línia estratègica del Col·legiPrestigi, ocupabilitat i promoció de la psicologia, una funció explícita en els estatuts fundacionals del COPC.

Durant l’any 2022 es preveuen realitzar dues convocatòries de tutoria científica que inclouran un total de 20 places (deu per convocatòria). Les tutories aniran a càrrec de psicòlegs i psicòlogues experts en l’àrea de recerca, que realitzaran processos de tutoria individual amb les persones interessades que vulguin iniciar (o hagin iniciat recentment) la seva carrera científica.

Els requisits per poder participar com a tutoritzat o tutoritzada son:

  • Estar precol·legiat/ada o col·legiat/ada.
  • Estar en un moment proper a l’inici de la recerca, o haver iniciat recentment un projecte científic.

Les persones col·legiades i precol·legiades amb interès a participar com a tutoritzats o tutorizades durant la primera convocatòria del projecte (de març a juny), ja poden presentar les seves candidatures en el següent enllaç. Així mateix, les persones col·legiades i precol·legiades amb interès en la segona convocatòria (de setembre a desembre) també poden emplenar el formulari i més endavant ens posarem en contacte amb ells  i elles.

Per a més informació, podeu fer clic aquí o adreçar-vos al Departament de Desenvolupament professional del COPC a través del correu ocupacio@copc.cat.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC