El festival Oui, amb descompte per a persones col·legiades, programa un teatrefòrum amb la Comissió de Cultura

24-01-2022   |  Barcelona

El dia 3 de febrer, la sessió de La màgia lenta a la Casa Elizalde, espera les aportacions dels col·legiats i col·legiades.

El festival de teatre en francès Oui programa obres de teatre francès a Barcelona, Madrid, Tarragona i Sant Cugat, però també en català. Entre les obres que programa n’hi ha dues d’especials per a col·legiats i col·legiades. La primera, la sessió de La màgia lenta del dia 3 de febrer, a les 20 h i a la Casa Elizalde de Barcelona, que inclou un teatrefòrum amb la Comissió de Cultura del COPC i Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern i referent de la Comissió de Cultura del COPC. Totes les persones interessades poden comprar l’entrada a través d’aquest enllaç al web del festival OUI.

La segona obra destacable és Pédagogies de l’échec, obra en francès subtitulada en català, pel seu contingut psicològic i perquè es programa en una de les sales de referència dels col·legiats i col·legiades a Tarragona, la sala Trono. Més informació en aquest enllaç.

Aprofiteu el descompte que el festival Oui dona als col·legiats i col·legiades per a totes les seves funcions. Només cal que compreu l’entrada al web del festival i apliqueu el codi de descompte Amic22.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC